LokatiesVobula heeft mooie locaties beschikbaar waar je één of twee weken kampeert op een unieke plek. De beheerders van landgoederen, natuurgebieden en buitenplaatsen heten je welkom. Geen grote camping maar een eigen kleinschalig kampeerveld, deels door Vobula tijdelijk ingericht, waar we “zelfvoorzienend” kunnen kamperen.

Sommige locaties zijn helaas niet geschikt voor caravans en campers. Uiteraard zorg je voor je eigen onderkomen,  stoeltjes e.d. en ben je geheel zelfverzorgend.   Voor alle locaties geld dat er in de meeste gevallen alleen stroom beschikbaar is voor het opladen van mobieltjes e.d.Voorzieningen als sanitair zijn soms eenvoudig van aard, denk aan een velddouche en latrine. Alle voorzieningen en andere informatie per locatie vind je terug in de kampenfolder.(link naar de kampeerweken van dit jaar) De knop om je direct online aan te melden vindt je hier. (link)
©2003-2013 Stichting VOBULA

Belangrijk bij het aanmelden

Bij het aanmelden zijn 3 dingen belangrijk:

  • De log in hierboven is ALLEEN voor de webmaster, de login code uit de brief heb je nodig op de aanmeld pagina
  • Gebruik de logincode als die bekend is, dit jaar staat deze in de brief die je rond 22 dec ontvangt.
  • Doe je voor het eerst mee vul dan je gegevens in op het aanmeld formulier.in het formulier moeten de mensen die meegaan aan gevinkt worden.

Download de folder voor 2017

VOBULA KAMPEREN OP FACEBOOK 

In de  Vobulagroep  kun je zelf berichten, vragen en foto’s plaatsen.

rooster 2017

klik hier voor een groter scherm

kaart 2017