KAMPEREN

Kamperen en werken:

Kamperen met Vobula betekent actief, betaalbaar en gezellig kamperen op een bijzondere locatie in Nederland.

Tijdens een week of twee weken kamperen bij Vobula werk je in de ochtenduren van 8 uur tot 13 uur op het landgoed of natuurgebied waar je te gast bent. Tijdens het werk krijg je uitleg over het gereedschap en wordt je begeleid door vrijwilligers van Vobula. Ervaring is dus niet nodig, maar een normale conditie wel. Voor kinderen zijn er meestal leuke klusjes zodat ook zij mee kunnen helpen.
Meer informatie over de werkzaamheden, het benodigde gereedschap en veilig werken kunt u hier inzien en als PDF downloaden.

Kosten
Doordat Vobula volledig op vrijwilligers draait  en een bijdrage van de terreineigenaren ontvangt kunnen we, mede door jou inzet, de deelnamekosten betaalbaar houden.
Kinderkampvuurtjes

Sfeer
Het is een zeer diverse groep mensen die zich aanmeldt bij de kampeerweken van Vobula. Er zijn gezinnen, maar ook stellen en alleen gaande. Door het samen werken en met elkaar kamperen onder de zelfde eenvoudige omstandigheden is er al gauw een band en ontstaat er een ongedwongen sfeer. Vooral voor kinderen gaat vriendjes maken vanzelf. Natuurlijk zijn er soms middag- of avond activiteiten door en voor elkaar. Met name voor de kinderen, altijd leuk! Denk aan een speurtocht, volleybalwedstrijd, stokbroodjes bakken of gezelligheid bij het kampvuur. Voor de wat oudere kinderen is er soms de mogelijkheid met de tentjes bij elkaar te staan. Voor jongeren en jong volwassenen tussen de 16 en 30 jaar is er een speciale jongeren kampeerweek. Maar jongvolwassenen zijn, vanaf 18 jaar, ook van harte welkom op elk van de andere Vobula kampeerweken.

©2003-2013 Stichting VOBULA

Belangrijk bij het aanmelden

Bij het aanmelden zijn 3 dingen belangrijk:

  • De log in hierboven is ALLEEN voor de webmaster, de login code uit de brief heb je nodig op de aanmeld pagina
  • Gebruik de logincode als die bekend is, dit jaar staat deze in de brief die je rond 22 dec ontvangt.
  • Doe je voor het eerst mee vul dan je gegevens in op het aanmeld formulier.in het formulier moeten de mensen die meegaan aan gevinkt worden.

Download de folder voor 2017

VOBULA KAMPEREN OP FACEBOOK 

In de  Vobulagroep  kun je zelf berichten, vragen en foto’s plaatsen.

rooster 2017

klik hier voor een groter scherm

kaart 2017